Sütőtöknyárs

 2014.01.29. 16:13

Sütőtöknyárs

Hozzávalók: 

Kb. 70 dkg kis kockára vágott sütőtök

30 dkg kockára vágott hús (Bármilyen jó.)

1 fej lila hagyma

Pác:

2 ek. méz

2 ek. ketchup

só, bors

szójaszósz

oreganó

Pácot összekeverem és 1,5 -2 órára beleteszem a húst. 

Fanyársra felváltva felszúrom a tököt, húst, lila hagymát. Lealufóliázom a sütőrácsot és ráhelyezem a nyársakat. A hús pirulásáig sütöm őket. 

sütőtöknyárs.JPG

Címkék: főétel sütőtöknyárs

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsibe.blog.hu/api/trackback/id/tr965788571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tina Recept 2014.02.12. 13:06:20

Kedves webmester,

Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 130 000 összegyüjtött receptek közül. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalállják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

Üdvözlettel,
Tünde
info@osszesrecept.hu
süti beállítások módosítása