Gyömbéres kakaó

 2013.11.22. 12:31

Ma reggel a bruschetta mellé próbáltam ki. Van egy kedvenc forró csokizónk a belvárosban, ahol nagyon finom forró csokoládékat kapni, de ebben az esős időben nem nagyon van kedvünk kimozdulni, így inkább megpróbálkoztam itthon elkészíteni. 

Hozzávalók:


3 tk. kakaópor 

2 tk. cukor

5 dl tej

fél dl víz

4 tk. csokoládés pudingpor

fél kávéskanál gyömbér

Elkészítés:


Lábasban pici vizet melegítek, hozzáadom a kakaóport, cukrot, majd a 4 dl tejet, a maradék 1 dl tejben pedig elkeverem a pudingport. Mikor felforrt a tej, hozzáadom a tejes pudingport. Fél kávéskanálnyi friss gyömbért reszelek a kakaóba. 

gyomberes kakao.JPG

Címkék: kakaó

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrocsibe.blog.hu/api/trackback/id/tr735649204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása